Aktiivista elämää Langkawilla

Olen kotiutunut Langkawille erittäin hyvin. Neljäs päivä tällä vehreällä saarella menossa ja olen jo päättänyt jäädä pidemmäksikn aikaa. Nyt juuri istuskelen sängylläni vatsa paikallisesta ruoasta kylläisenä. Montakohan kiloa olen jo lihonut tällä matkalla? Samalla kukko kiekuu jossain kauempana, naapurin perheen naiset irrottavat toisiltaan harmaita hiuksia ja vesipuhveli laiduntaa riisipellon laidalla sijaitsevan mökkini edustalla. Tänne muutin rantaresortista eilen.

Miten voisin edes pukea sanoiksi tämän kaiken? Minua hemmotellaan kuin prinsessaa ja nautin jokaisella solullani. Edelleen, voitin tämän matkan ja siksi olen saanut tilaisuuden tutustua aivan uskomattomiin paikkoihin. Muistakaa tekin, joku aina voittaa! Se voit olla myös sinä.

Gemalai village, LangkawiViimeisten päivien aikana olen päässyt veneilemään auringonlaskussa luksus-veneellä, romanttisen musiikin soidessa taustalla. Olen kiipeillyt puissa vaijereihin sidottuna apinat ympärilläni. Olen uinut Andamaanien meressä, tänään jopa täysin autiolla rannalla, jossa oli vain meidän pieni porukka. Tuolle saarelle voisin palata nukkumaan yöni riippumatossa, tätä harkitsen vakavasti.

Olen melonut, olen käynyt lepakkoluolassa ja löytänyt erittäin pätevän Viidakon Ykän, jonka kanssa suuntaan keskiviikkona viidakkoon. Tuo mies on oikea survival mies, jonka kanssa uskaltautuisin minne vain. Hän osaisi luultavasti taistella jopa krokotiilia vastaan. Täällä sellaisia ei tosin ole.

Gemalai village, Langkawi Urbaani viidakkoseikkailijatarOlen nähnyt aurongonlaskuja ja auringonnousuja, katsonut kun kotkat syöksyvät veteen ja ruokkinut rauskua (se oli täysin reilua ja luontokappaleen huomioivaa) ja löytänyt hippitalon, jossa asuu 70 kissaa. Tuonne taloon aion vielä palata, kuka ties myös nukkumaan. Talon asukkaat siivoilevat muun muassa rantoja roskista, joten voisin olla hyvä apu tuossakin hommassa. Aina välillä täytyy antaa takaisin maapallolle ja kantaa oma kortensa kekoon.

Gemalai village, LangkawiOlen lumoutunut, myyty, rakastunut ja valloitettu. Tämä saariryhmä on yllättänyt minut todella monin tavoin, enkä olisi uskonut tämän olevan näin monipuolinen. Suoraan sanottuna olin mieltänyt Langkawin helpoksi turistikohteeksi, jossa on lähinnä pakettilomailijoita. Näin ei todellakaan ole ja täällä on jotakin jokaiseen makuun Barcelonan hipistä New Yorkin pankkiiriin.

Nyt siirryn terassilleni hengailemaan lintujen ja vesipuhveleiden kanssa. Palataan asiaan! Seuraathan muuten juttujani  myös Instagramissa? Löydät minut nimellä UrbaaniLaura. Sinne päivitän paljon kuvia ja tällä hetkellä ne keskittyävät Langkawiin.

Gemalai village, langkawi/ Urbaani viidakkoseikkailijatar

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top